Пореден кръг от първенството в Северозападна Трета лига Академик завърши без победа. Днес, в 19-тия кръг, „студентите“ гостуваха в Севлиево на едноименния отбор.
Въпреки че свищовлии бяха по-класния отбор, в изключение на първите минути на мача, когато домакините доминираха – Академик не успя да надиграе противника. Играта се водеше в центъра на терена.
Футболистите водени от Роман Тафраджиев имаха за пореден път възможност да отбележат гол и за пореден път това не се случи в завършващата част на атаката.
Единствения гол в мача падна в 60-та минута за Севлиево. В рамките на две минути Петър Петров получи два жълти картони и Академик остана с десет играчи. Домакините се прибраха в своята част в стремеж да запазят трите точки.
Следващата събота Академик приема в Свищов Вихър (Славяново).

Резултати от играните днес срещи:
Боруна (Царева ливада) – Локомотив (Мездра) 0:0
Ювентус (Малчика) – Павликени  3:1
Партизан (Червен бряг) – Янтра (Полски Тръмбеш) 0:3
Вихър (Славяново) – Дреновец 6:1
Бдин (Видин) – Ботев II (Враца) 3:0
Локомотив (Горна Оряховица) – Локомотив (Дряново) 5:0

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.