На 6 август ще стартира новото първенство на Северозападна трета лига. На този етап обаче взе още не е ясен съставът на групата, пише вестник „Борба”. Изкачването на „Спартак-Плевен“ във Втора лига и отказът на „Пещера“ (Галата) от участие редуцираха отборите до 15. На този етап като евентуални новаци се коментират „Чумерна“ (Елена) и „Боруна“ (Царева ливада). От еленския клуб обявиха, че са подали заявка за участие, но все още не са започнали подготовка, а спряганият като играещ старши треньор нападател Любомир Генчев в крайна сметка остана в „Янтра“ (П. Тръмбеш). „Боруна“ спечели първенството на Областна група – Габрово, и заяви курс – Трета лига, но пропусна първата контрола с „Локомотив“ (Г. Оряховица) поради липса на готовност да провеждане на срещата.
Предсезонната среща с клубовете от Трета лига е насрочена за 29 юли във В. Търново. Тогава ще се тегли и жребият за новия футболен сезон на Северозапад. На следващия ден на стадион „Ивайло“ е семинарът със съдиите и делегатите, които ръководят срещите в групата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.