Общински футболен клуб Трявна се отказа от участие в първенството на Северозападна Трета лига, информираха от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново. Отборът завърши първи в областната група и обяви, че се качва нагоре, но във вторник официално е декларирал решението си. По думите на председателя на Областния съвет на футболната централа в Габрово Георги Трендафилов причината не е само липса на финансови средства. След отказа на тревненци е много вероятно групата да остане с 15 отбора, тъй като освен тях само Дунав (Лом) е заявил участие.

Окончателният състав и програмата за есенния дял от първенството ще станат ясни в петък (21 юли). Тогава на стадион „Ивайло“ ще се проведе традиционната предсезонна среща на Зоналния съвет с ръководителите на клубовете и ще бъде изтеглен жребият.

Семинарът на реферите и делегатите, които обслужват първенството на Северозапад, е насрочен за 5 август старата столица. Шампионатът стартира седмица по-късно – на 12 август.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.