В социалните мрежи се появи клип, на който се вижда как сервитьор от заведението на председателят на БАЗ Ричард Алибегов, намиращо се в центъра на София, удря шамар на недоволен клиент. Видеото е разпространено от самия потърпевш – собственика на Contemporary bohemians Явор Павлов.
„Моето скромно недоволство за надписаната допълнителна бутилка вино в сметката… знам че много хора ще харесат шамара, забавлявайте се, и Светослав Денчев, надявам се ще имаш светска кариера в Raffy Bar & Gelato“, пише удареният клиент, споделяйки и видеото в профила си във Facebook.
На кадрите се вижда как Явор Павлов и сервитьорът спорят за сметката. Собственикът на Contemporary bohemians иска да разговаря с управителя, а сервитьорът обяснява, че е направил корекция на сметката, но не може да предостави допълнителна отстъпка. След това последва и силeн и звучен шамар върху лицето на клиента.
От заведението излязоха с позиция, която също е разпространена в социалната мрежа:
„Здравейте, включваме се по повод ситуацията с нашия клиент Явор Павлов. Искаме да ви информираме, че сме изключително разочаровани от крайно непрофесионалното поведение на нашия служител. Собствениците, служителите и всички останали хора, които са работили и работят от дълги години за това Raffy да бъде успешна верига, по никакъв начин не толерират подобно поведение и спрямо служителя вече са взети необходимите мерки. Извинихме се на Явор лично, извиняваме се още веднъж и публично! Прояви на грубост и насилие са недопустими в нашите заведения“.
От заведението допълват, че собственикът е провел личен разговор с Явор Павлов, а служителят е бил освободен.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.