Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология е, че в понеделник ще бъде облачно. Температурите сутринта ще са от минус 2 до 3-4, а дневните от до 7 – 11 градуса.

Във вторник ще преобладава облачно време. На отделни места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, а максималните – между 8° и 13°.

В сряда облачността ще се разкъсва и бавно ще намалява. Все още не са изключени слаби превалявания на отделни места. Температурите ще са с градус-два по-високи. Вятърът ще е слаб от северозапад, в следобедните часове временно ще се усилва, в Дунавската равнина до умерен.

В четвъртък и петък времето ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Вятърът ще се ориентира от югозапад, температурите ще се повишават и в петък в цялата страна минималните ще са положителни, а максималните ще са около и над 15°.

В събота и неделя вятърът от юг-югозапад ще се усили. Ще има по-значителни увеличения на облачността, но само на отделни места, главно в планинските райони, ще превали дъжд. Ще се задържи топло за втората половина от февруари.

 

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.