Общо седем  състезатели от школата с треньор Митко Божанов се качиха на боксовия ринг. Те заслужиха един златен, три средърни и три бронзови медала. От 18 до 20 февруари в град Козлодуй се провете Държавно първенство по кикбокс в стил Фул контакт.
Най-добро класиране направи Божидар Ганев, който стана шампион на България. За  постижението си беше награден  със златен  медал. На второ място се класираха  Илияна Георгиева, Ясен Любенов и Емануела Кунова. Те се качиха на второто стъпало на почетната стълбичка и получиха сребърни медали.
Състезателите: Веселина Кунова, Иво Андреев и Йоан Романов заслужиха трето място при  първото си участие на състезание по кикбокс.
Ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, подпомогна школата на Божанов с част от екипировката необходима за участие в стил Фул контакт. Този март се навършва една година от както отбора се състевана в кикбокс на боксов ринг, а вече има медалисти от всички стилове: фул контакт, лоу кик и К-1 , както и от състезание по Муай тай.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.