Седем контроли играят футболистите на Академик по време на започналата днес зимна подготовка, съобщи треньорът Росен Илков, предаде Академик Свищов. Първата контрола е на 15 януари в Екзарх Йосиф с местния ФК Младост. На 22 януари „студентите” играят със Севлиево. 26 януари Спартак 1919, юноши старша възраст. На 29 януари е контролата с Янтра /Полски Тръмбеш/. Четвъртата контрола е с Павликени на 5 февруари, на 9 февруари е срещата с Дунав, юноши старша възраст, а последната е седмица преди началото на първенството – Академик играе с Левски 2007 /Левски/. Първият мач на „студентите” е на 19 февруари, когато гостуват на Вихър /Славяново/. Има вариант и за осма контрола с Левски /София/, юноши старша възраст – като се предвижда да се играе в Свищов.
Шест тренировки в седмицата ще провеждат „студентите” водени от Росен Илков и неговия помощник Алваро Монтиeл Нова. От 10 януари започват официалните тренировки и на всички формации от ДЮШ Академик.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.