“Изразяваме нашето възмущение от крайно неуважителното, незаслужено и обидно отношение, изразено публично чрез медиите от страна на г-н Гюнай Далоолу, областен председател на ДПС- В.Търново към доскорошния общински председател на ДПС-Свищов, г-н Бедри Алиев.
Ние, общинските съветници от Движението за права и свободи в Общински съвет-Свищов считаме, че е крайно непочтено да се уронва авторитета и да се опетнява името на човек, отдал повече от две десетилетия работа в полза на ДПС. Не разбираме в чий интерес е тази публична саморазправа и дават ли си сметка нейните автори за ефекта върху нашите избиратели? Не одобряваме тази наблюдаваща се тенденция за реваншизъм към собствените си ръководни кадри, както и опитите за разединение и разцепление на организацията. Мислим, че поведението на областното ръководство е проекция на лични, необективни и спекулативни възприятия на случващото се в нашата община и обслужва нечии други интереси. Не е достойно, не е етично, не е редно така да се разделяме с хора, които доскоро печелеха гласове в полза на нашата партия, които влагаха време, усилия, труд, ангажираност и постоянство, въпреки променящите се не в наша полза условия. Вместо да получат благодарност, те биват обществено охулени, обругани, употребени и унизени. Такова отношение и поведение не приляга на областното ръководство на нашата партия.
Изказваме своята благодарност към труда през тези години на г-н Бедри Алиев и му пожелаваме здраве и още дълги години да помага на гражданите на Община Свищов.”, се казва в позицията.

Times.bg

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.