Общински съветник излиза да оправи критични за майки с колички тротоари в града на Щастливеца! Това потвърди за Актуално Свищов Ивелин Петров, съветник от групата „Площад Алеко“.

По-рано днес съветникът излезе с публикация в социалната мрежа: „Оттук всеки божи ден, на главна улица в гр. Свищов, майките с колички трябва да се чудят как да преминат за да не доразрушат останалото и да не обърнат детето си… Какво се иска – няколко павета, един човек и малко желание…“

Пред „Новините от града на Щастливеца – такива са, каквито са!“ съветникът коментира, че явно е дошло време той да излезе и да оправи този и други участъци след като една година време не стигна това да стане…

  • Актуално Свищов припомня публикация от 24 февруари 2022 година:
    15 плочки за спешен ремонт на тротоарите по главната улица подарява на управата на Свищов съветник Ивелин Петров. Това стана ясно по време на днешното заседание на местния парламент в точката въпроси към кмета и неговите отговори. Съветникът зададе въпрос кога ще бъдат ремонтирани няколко критични отсечки по тротоарите, където не може да мине детска количка. „Проблемът стана ясен за мен след като станах баща преди месеци. Вървиш и изведнъж стигаш до места, където не може да мине количката. Готов съм да подаря 15 плочки, защото толкова трябват, дори и сам съм готов да ги поставя“, заяви съветникът. Кметът Генчев отговори, че ще се запознае с проблема и ще бъдат взети мерки.

Преди няколко години съветникът стана симпатичен не само на Актуално Свищов след като с личен труд постави началото на почистването на Калето! Отделно Ивелин се е включвал и в инициативите за залесяване инициирани от Радослав Йорданов!