Искаме информация, питаме, не да се заяждаме, а да направим информиран избор преди определено гласуване. Това заяви Цветанка Костова, общински съветник в обяснение на отрицателен вот. Съветникът гласува отрицателно за предоставяне на 84 хиляди лева на индустриалния парк за проектиране на газопровод от Ненова шатра до входа на поделението.
Гласувах „против”, защото не получавам отговори, заяви Цветанка Костова. Искам да знам, поставяме въпроси не да се заяждаме, а да сме информирани и да гласуваме, допълни тя.
По време последното заседание въпросите зададени от съветниците от т. нар. свищовска опозиция обаче за пореден път останаха без отговор. Само съветник Калин Костов постави девет въпроси, които останаха безответни. Такива останаха въпросите, поставени и от съветник Ивелин Петров.
Сн.: архив Актуално Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.