Състезателите на Митко Божанов с две балкански титли, сребро и бронз в киокошин карате, съобщи за Актуално Свищов треньорът.
Успехът е от днес – „Арена Горна Малина“ събра участници от 12 държави в Открито първенство по киокушин карате. Това бяха: Азербайджан, Казахстан, Турция, Великобритания, Израел, Швейцария, Германия, Австрия, Румъния, Сърбия, Гърция и България.
В състезанието участие взеха над 500 киокушин бойци от всички възрастови групи.
Школата с треньор Митко Божанов се представи с 5 млади състезатели.
Ния Калушкова и Зарина Иванова заслужиха титлата „Балкански шампион“. Освен златни медали и грамота двете състезателки получиха за класирането на първото място и шампионската купа.
На второ място се класира Веселина Кунова, която отстъпи с малко на последната си съперничка. Тя победи убедително други 2 състезателки за да стигне до финала.
С бронзови отличия се завърна Емануела Кунова.
В много оспорвана и изключително равностойна среща участва и Божидар Ганев, който остана на 5 място в една от най-многобройните категории.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.