Съпругата на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков е катастрофирала при метростанция „Г.М.Димитров“ днес, научи от свои източници „По света и у нас“, съобщи БНТ.
От МВР уточниха за БНТ, че катастрофата е причинена от автомобил със смолянска регистрация, който от крайната дясна лента на булевард „Г.М.Димитров“, вместо да завие надясно към телевизионната кула, е продължил направо и така е пресякъл бул. „Драган Цанков“ на червен светофар, заради което е настъпил и пътният инцидент.
Самият Бойко Рашков е пристигнал на мястото на инцидента.
По-късно от МВР изпратиха официално съобщение до медиите:
Към 13.15 часа в полицията е получен сигнал за пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди „Драган Цанков“ и „Г. М. Димитров“, където са се ударили два леки автомобила – единият със софийска, вторият – със смолянска регистрация. При инцидента няма пострадали. Нанесени са материални щети по двете леки коли, няма щети по околната инфраструктура. Пробите за алкохол и наркотици на водачите са отрицателни. По първоначални данни от водача на втория автомобил, той е навлязъл в кръстовището направо при червен светофар, докато зелена е била светлината в секцията за надясно. На мястото е извършен оглед. Движението не е затруднено.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.