Самотна майка от пловдивското село Железно е убила 8-годишната си дъщеричка с нож, потвърдиха от пресцентъра на МВР, предаде БНТ.
След това жената се е самонаранила и в момента е настанена в тежко състояние в болница. От здравното заведение не дават повече информация за състоянието й.
От полицията заявиха, че има образувано досъдебно производство, но от прокуратурата уточниха, че засега няма да бъде коментиран случаят.
Местните хора разказаха, че майката Лили Халкалиева на 31 години е била изключително грижовна към детето, завършила агрономство, но напоследък нямала работа.
Всички в селото са в шок. От социалните служби коментираха, че не са получавали сигнали, че семейството е в риск и не са били включени в програмите им за подкрепа.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.