Дигитална агенция БорисовСтудиос, която е регистрирана и оперира от гр. Свищов е с номинация от конкурса „Сайт на годината“ в категория – продуктов сайт, научи Актуално Свищов.

Конкурсът се радва на голяма популярност сред собствениците на сайтове от цялата страна. Основният авторитет на конкурса се дължи на силното професионално жури, което ежегодно работи върху категориите, критериите за оценка, оценява всички участници и оставя обратна връзка за тях с оглед повишаване качеството им.

Дигитална агенция БорисовСтудиос е собственост на Цветелин Борисов, който е и учител в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“. Той и екипът му са част от „Аптечко“ – платформа даваща възможност на потребителите да сравняват цени на лекарства между всички аптеки в България, както и много други функционалности.

Всеки може да подкрепи проекта Аптечко, като изпълни следните стъпки:

Да отвори следния линк – https://bgweb.bg/s/votepublic/ ;
От падащото меню, да избере категория – продуктов сайт;
Да избере първият проект „Аптечко“;
На следващата стъпка да си въведе двете имена и имейла;
Да си отвори имейла и от изпратения му линк, да потвърди своя глас.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.