Възпитаниците на ДЮШ Академик приключиха символично сезона, пише страницата на клуба в социалната мрежа. Децата от Академията играха мачове помежду си във всяка възрастова група.

В края се проведоха състезания за най-много крачета, най-далечен удар по въздух и за най-бърз дрибъл. Бяха раздадени над 40 награди, свързани с Европейското първенство.

Тези състезания стават част от тренировъчния процес и ще се провеждат всеки месец. В следващите им издания ще бъдат добавени и нови дисциплини като пряк свободни удари, дузпи и най добре изпълнени финтове.

Тренировките на децата от ДЮШ продължават до 22 юли. Младите „студенти“ ще почиват до 8 август, но и през този период ще има сборни групи, съобщи за Актуално Свищов Красимир Корсачки, директор на ДЮШ Академик.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.