Класическа победа с 3:0 записа Академик над гостуващия отбор от Дреновец в мач от деветия кръг на Северозападна Трета лига. Въпреки резултата победата не бе никак лесна, като вратарят Виктор Владимиров трябваше да се намесва решаващо при 1:0, а веднъж и топката бе изчистена от голлинията на „студентите“.

Резултатът откри капитанът Иван Ганев, който реализира справедливо отсъдена дузпа за нарушение на наш нападател в 43-та минута.

През второто полувреме гостите се опитаха да отговорят на предизвикателството, но свищовската защита и стражът предотвратиха всички опасности. При поредна свищовска атака, топката намери Кристиян Иванов в наказателното поле, като голмайсторът удвои в полза на „студентите“ в 75-та минута. Само три минути по-късно Момчил Емилев отбеляза красив гол вкарвайки от труден ъгъл за крайното 3:0.

 

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.