В събота, 27 август предстои пореден кръг от първенството на Северозападна Треталига, в който на градския стадион в Свищов, от 18:00 часа, ще се изправят отборите на Академик и Севлиево.
Гоститите пристигат като фаворит след победа с 10:0 в предишния кръг срещу Дреновец. От другата страна, „студентите“ допуснаха първо поражение от Бдин във Видин и ще търсят начин за реабилитация пред родната публика.
Мачът е с допълнителен заряд, защото възпитаниците на Росен Илков победиха два пъти Севлиево като гост в последните две срещи и психологическото преимущество ще е на тяхна страна.
Новото в този IV-ти кръг е връщането на платения вход за срещите на градския стадион „Академик“. От ръководството на клуба заявиха пред Актуално Свищов, че средствата отиват за ремонта на съблекалните за нуждите на Детско-юношеската школа и подобряване условията по поддръжка на тревната настилка. Събраните от вход суми отиват за покриване на част от тези разходи. Промяната е и в унисон с тенденциите в Северозападна Трета лига, където всички настоящи отбори имат входно билетче на своите домакински мачове.
Безплатно ще се допускат всички деца до 14-годишна възраст и юношите от академията на клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.