Предстои реконструкция и модернизация на общинския стадион “Академик”, със средства в размер на 3 500 000 лева. Това съобщи в интервю за вестник Дунавско дело кметът Генчо Генчев.

Това е втори етап от ремонта. Първият включваше ремонт на административната сграда, сега ще бъдат обновени трибуните. Третата финална част, ще бъде насочена към самия тревен терен. Умишлено така го разделяме, за да не блокираме спортната дейност и да обречем феновете и самите спортисти, ако ремонтираме наведнъж.

Надявам се все повече деца да спортуват, защото спортът не е само здраве, спортът носи дисциплина и отговорност. Ще продължим да помагаме на всички спортни клубове, да осигуряваме по-добра среда за тренировъчен процес, за да се гордеем с постиженията, които завоюват децата на община Свищов, коментира кметът.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.