Днес се регистрира кандидат депутатската листа на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“, която имам честта и удоволствието да водя, съобщи юристът Николай Петров, водач на листата за областта.
„Приех поканата на Николай Малинов с това предизвикателство и отговорност, считайки че хората от народа сме точно такива в листата за 4 МИР Велико Търново. България трябва и може да избере верния път за развитие на обществото и държавата ни! Ние сме за силна и независима България, която с достойнство да си отстоява националния суверенитет на международното поле без страх с кой се преговаря! Ние сме за мирно съвместно съществуване между изтока и запада, за нас идеята за мир и морския ни басейн Черно море, демилитаризирано от тежки въоръжения.Ние сме за приятелски отношения с Русия и руския народ, в икономика и културен обмен от интерес на двете страни. Ние знаем и можем да управляваме процеси и кризи, а сега България има нужда от такива хора. Влизаме в надпревара за доверието на българите знаейки,че старта не е равен. Имам предвид, че още на старта се слага имуществената бариера, т.е.медиите които са основен посредник между кандидатите и хората гласоподаватели закона е закрепил регламент, че се плаща всяка информация по тях. Това на мига ни поставя назад при старта, но ще се опитаме да слезем при хората .Успех пожелавам на кандидатите ни за президент и вицепрезидент Николай Малинов и Светлана Косева,както и на всички кандидати за народни представители. Успех в името на Родината ни България!”, коментира кандидатът за депутат.
Кандидатите за народни представители от област Велико Търново: Николай Събев Петров, Юрий Христов Янков, Светлана Ненчева Лакова, Тихомир Константинов Петров, Оксана Дмитриевна Байчева, Ганчо Георгиев Георгиев, Александър Димитров Генчев, Милка Кирилова Петрова и Йото Борисов Йотов

 

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.