Киев готви провокативно избиване на мирни жители на Одеска област, което да бъде преписано на Руската федерация. Това се казва в публикация на страницата на Посолството на Русия в България в социалната мрежа.
Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна:
Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.
С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.
Снимки и видео от тази акция с уж „безчинствата на руснаците“ за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.
Подготвяната се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.
Предварително предупреждаваме страните от „цивилизования Запад“ начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.