Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик, възпитаник на школата на „студентите” и един от хилядите успешни възпитаници на Търговската гимназия и на Академията, празнува днес 43-ия си рожден ден.

Емил, който от две години е и издател на Актуално Свищов, е сред родените в града на Щастливеца, който продължава традициите на града на Дарителите – спомоществовател е на ред социални каузи. Развитието на масовия спорт и на футбола е само една сред тях. От началото на 2020 година, съвместно с членовете на Управителния съвет на Академик полага успешни усилия за възраждането и развитието на Детско-юношеската школа на Клуба, които вече дават резултат.

На въпрос как от Свищов стига до Лондон отговаря през 2019 година пред „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!: „Както повечето студенти в началото на 2000 година заминах на бригада за да финансирам обучението си в Академията. След две лета по полетата на Англия, започнах работа в хотел – нощни смени на рецепция и това ми даде време за планиране на собствен бизнес”.

Честит рожден ден, Емски!

С пожелания за успех в личния живот, както и в усилията Свищов да пребъде! И да имаш повече време за себе си и семейството си!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.