Управата на ОФК Академик започна Ремонтно-възстановителните дейности на малкия терен на Академик са на финалната си права, видя Актуално Свищов.
На 28 март силния вятър преобърна скамейките на помощното игрище, изкоренявайки съоръжението от земята. Днес „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!“, че всичко е възстановено в оригинален вид и е излята нова, по-стабилна основа за допълнително укрепване.
На въпрос на Актуално Свищов, от ръководството съобщиха, че възстановителните работи са от собствен ресурс и за своя сметка. В дейностите са участвали и доброволци-приятели на Академик, милеещи за развитието на спорта.
Актуално Свищов видя също, че и затревяването, което се извърши на 3 април, дава резултат и много нова трева е поникнала на временно затворения помощен терен.
Остава до дни да се извърши подмяна и на тръба с цел подобряване на поливната инсталация на терена, което ще гарантира добрата поддръжка на тревния терен, коментира за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик.

Актуално Свищов припомня: на 7 февруари комплексари с коли прецакаха игрището за тренировки на Академик. Помощния терен на корпус „Юг“, ползван за тренировки от основния отбор на клуба и всички гарнитури тогава осъмна на… писта за дрифтинг!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.