През зимната подготовка се извършва рехабилитация на два от терените, които се ползват от основния отбор на Академик и съставите от ДЮШ, видя Актуално Свищов.
Слагат се нови чимове и семена за затревяване. „Амбицията ни е да се възстановят стадионите с наличните средства и техника, но трябва да се направи график за ползването след това, за да има шанс новата трева да пусне стабилен корен“, коментира пред „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!“, Емил Перушанов, президент на клуба.
За основна рехабилитация на тревата на главния стадион са нужни минимум 20 хиляди лева, които към момента не са осигурени. Затова правим с наличното –  собствени средства и машини за рехабилитиране на най-компометираните участъци от терена, което също ще даде видим резултат, ако се пазят терените на първо време, допълни Перушанов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.