Протест „Аларма срещу хартиените бюлетини“ срещу връщането на хартиеното гласуване в изборите ще се проведе утре, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на „Изправи се България“. Протестът е обявен за 4 ноември от 9:00ч на пощад Народно събрание, когато се предвижда да бъдат гледани промените в Изборния кодекс на първо четене в пленарна зала.
Сред организаторите на протеста са представители на Изправи се България, майките на деца с увреждания от Системата ни убива, ПП МИР и съвестни хора от целия политически спектър, загрижени от опита за връщане на манипулациите в изборите.
Организаторите са на мнение, че връщане на хартиеното гласуване би върнало и манипулациите в изборните комисии, преправянето на протоколи, кражбата и купуването на гласове.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.