Д-р Иво Владимиров е новото попълнение на Общинския съвет в Ценово, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. Той заема мястото на Младен Николов, който по собствено желание подаде оставката си от местния парламент. Д-р Владимиров е от групата на ПП ГЕРБ.
Новият общински съветник положи клетва, подписа клетвената декларация и веднага се включи в работата на местния парламент. Иво Владимиров е завършил Тракийския университет в Стара Загора. От 1996 г. работи като ветеринарен лекар, а от 2007 г. заема длъжността на официален ветеринарен лекар на община Ценово. Той е семеен и има двама сина. „Ще работя в името и за благото на община Ценово. Ще съдействам да се вземат правилните и законосъобразни решения, които са в интерес на жителите, а населените места да се превърнат в привлекателно място за живеене“, сподели новият общински съветник веднага след като зае мястото си сред колегите си в местния парламент.
На редовното си заседание общинските съветници от Ценово единодушно приеха Програма за овладяване на популацията на безстопанствени кучета на територията на общината и анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.