Уважаеми колеги, скъпи приятели и възпитаници на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов,
В духа на една добра, утвърдена традиция, в навечерието на светлите Рождественски и Новогодишни празници, с особено вълнение се обръщам към всички Вас, които се родеете с голямото семейство на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов.
Пожелавам на всички Вас, скъпи наши студенти, колеги, партньори, приятели на свищовската Алма Матер, здраве, жизненост, увереност в призванието да творите и съзидавате!
От сърце Ви желая Новата година, която идва с нови предизвикателства, да бъде изпълнена с надежда за по-доброто бъдеще, с дълбоката увереност, че няма да пестим силите и енергията си, за да го постигнем!
Да има здраве, обич, доброта и топлота в семействата Ви, да са изпълнени дните Ви с добротворство, милосърдие и дълбока вяра, които са нашето упование в силата и щедростта на духа!
Да е мирна, благодатна, щедра и щастлива Новата 2023 година! Нека тя бъде година на сбъднати надежди!
Честито Рождество Христово и щастлива Нова година!
Проф. д-р Марияна Божинова,
Ректор на СА „Д. А. Ценов”

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.