Приятелите на Академик се увеличават – фирма „Бетхор“ ЕООД подкрепи ДЮШ, това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик. Новината идва и ден след като бе поискана помощ, за да бъде завършен ремонта на съблекалните при игрище „Академика Спорт“.

Огромни благодарности на Цветан Стойчев и неговата фирма „Бетхор“ ЕООД, които са поредните присъединили се към кампанията „Златна Карта 2023“.

Не за пръв път г-н Стойчев помага на спорта в град Свищов, като днес благодарение на неговата помощ, бяха закупени два чисто нови бойлера за нуждите на школата и новите съблекални, с което се отбелязва навлизане във финалната права на този, благороден за свищовлии, проект.

Със своята постъпка, г-н Цветан Стойчев се нарежда до всички свищовски дарители и е поредния приятел, който достойно записва името си в историята на свищовския футбол.

Основната дейност на фирма „Бетхор“ е производство на бетон и бетонови разтвори с гарантирано качество. Призоваваме всички наши приятели и фенове, следващия път, когато имате нужда от качествен бетон, потърсете фирма „Бетхор“, с което не само ще си осигурите най-добрия продукт в региона, а и ще помогнете на школата на ОФК „Академик“!

Информация за контакти:
гр. Свищов, местността Блатото
0631 60 797
0896 818 344
0894 765 440
bethor_pl@abv.bg

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.