Скъпи ученици, уважаеми родители,
Средното образование е определящ етап от обучението на всеки един човек. За седмокласниците сега е най-съществено да намерят своята посока по пътя на собственото си развитие, която да ги отведе до успешна бъдеща професионална реализация. Това не винаги е лесна задача и не винаги се получава, особено ако все още не знаеш какво искаш, не си намерил търсеното или не подозираш за други съществуващи възможности.
С цел да осигурим достъпна и актуална база данни за широкия спектър от възможности за обучение след седми клас, в няколко поредни дни ще ви представим какво предлагат в своя план-прием образователните институции на територията на община Свищов.
Днес ви представяме в систематизиран вид информация за предлаганите от СУ „Димитър Благоев“ профили и професии, включени в план-приема за учебната 2022/2023 година.
Отдел „Образование“ към община Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.