Трябва да уважаваме желанието на младежите на Свищов да спортуват и да не им пречим. Това заяви преди повече от месец Росен Илков, треньор на „студентите” по повод един „частен случай” – състоянието на спортните терени за тренировки и превръщането им в зони за разходка на домашни любимци. Ние не влизаме във входа или двора на хората да тренираме, нека и те не пречат на учебно-тренировъчния процес. И двете игрища са пълни с клечки и други следи от разходките на четириногите. Много често тези разходки стават именно в часовете когато тренират футболистите. От 10 януари бяха възобновени тренировките на всички формации на Академик. Спортните терени освен „студентите“ се ползват и от други клубове…
Актуално Свищов припомня: Още преди пет години бяха създадени две зони за разходки на домашни любимци. Те обаче са поставени на такива места, че никога не бяха ползвани по предназначение.
А ето как са решили проблема в Русе

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.