Кандидат за народен представител е задържан при специализирана полицейска операция, съобщиха от МВР. Той е арестуван за отглеждане на канабис. Засега не се съобщава кой е той и от коя политическа сила е издигнат, пише Дир.бг.
На 4 ноември на територията на Сливен е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване производството и отглеждане на наркотични вещества. При акцията в природен парк Сини камъни са били открити засети растения канабис. На място е задържан 47-годишен мъж от Сливен, за когото е установено, че е кандидат за депутат. Иззети са 23 растения канабис, инструменти и торове, необходими за отглеждането на растенията.
При претърсване на адреса на задържания е била открита сушилня с изградена вентилация, в която към момента е имало растения. Намерени и иззети са още торове, три метални кути и 21 стъклени буркани със зелена листна маса.
По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.