Преподавателят от СА „Д. А. Ценов“ Емил Николов е в листата на коалицията Продължаваме промяната – Демократична България за парламентарните избори на 2 април, научи Актуално Свищов.
Емил Николов е главен асистент, доктор в катедра „Индустриален бизнес и предприемачество“ на Академията. В листата на коалицията е на 6-то място.

„Животът на българските граждани да стане по-предвидим, по-спокоен и подреден е един от нашите приоритети“. Това заяви водачът на листата на ПП-ДБ за Великотърновска област адв. Людмила Илиева, минути след като листата бе регистрирана в РИК, съобщи сайтът „Болярски новини“. По думите на Илиева, която бе народен представител в предишния парламент и за кратко областен управител, целта на коалицията е настоящето на българите да не потъне в корупционното блато и безвремието, а да създаде бъдеще за децата. Другите приоритети са решения на натрупаните с години проблеми – ниски доходи, мръсен въздух, безводието в региона.
На второ място в листата е досегашния депутат арх. Йордан Терзийски, който подчерта, че новата коалиция може да сформира стабилно парламентарно мнозинство, да покаже алтернатива и друг начин на управление, различен от предишния 12-сет годишен модел.  Според Терзийски Северна България трябва да догони в развитието си южната част на страната, да се довърши АМ „Хемус“ и да се изгради високоскоростният път Русе – Велико Търново.
Трети в листата е бившият народен представител и председател на правната комисия нотариус Милен Матеев, а след него е адвокат Дончо Бораджиев. На пето място е доц. д-р Соня Будева, а на шесто – преподавателят в СА в Свищов Емил Николов. След това са адвокат Лили Матева, Владислав Иванов, д-р Мавроди Калейнски, д-р Кина Николова, Илия Илиев, Мирослав Хаджиев, инж. Милена Генчева, Иво Дечев, Юлия Рашкова и адв. Калоян Янков.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.