Двама медици специалисти извършват прегледи в МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ през седмицата. Това съобщиха от здравното заведение.

Във вторник, 25 юни д-р Георги Петров, съдов хирург ще извърши прегледи на пациенти след предварително записване. Прегледите на 25 юни са от 14,30 часа в приемен кабинет, западно крило от централния вход на болницата.

Прегледите са платени и с талони от личен лекар!

На 29 юни, събота от 10.30 ч. в приемен кабинет, разположен в западен коридор на партерен етаж в МБАЛ-Свищов д-р Димитър Коемджиев, гастроентеролог, ендоскопист в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда извършва също прегледи.

Д-р Димитър Коемджиев завършва медицина в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна през 2018 г. От декември 2018 г. е зачислен като редовен специализант по гастроентерология към отделението по Гастроентерология за периода 2018-2022 г., с ръководител д-р Розалина Балабанска. Професионалните му интереси са насочени в диагностиката и лечението на чернодробните заболявания, ултразвукова диагностика и манипулации под ултразвуков контрол, диагностична и терапевтична горна и долна ендоскопия. Към настоящия момент е част от екипа на Отделение по Интервенционална гастроентерология в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.

Прегледите са платени.

За записване: 0631/69213, 0877/943277.