Президентът Румен Радев коментира актуалните политически теми, сред които машините на „Сиела“ и атаките на експремиера Борисов по скандала, пише Дир.бг.
„Честността на вота е гарантирана. Направете си проучване, но ще видите, че правителствата на Бойко Борисов са дали под различна форма с обществени поръчки над 100 млн. лева във фирма „Сиела“. Нищо не казвам, но ако има някакви зависимости, те трябва категорично да се проверят“, коментира в Русе президентът Румен Радев, който е и кандидат за втори мандат.
По думите му българските граждани трябва да са спокойни, съобщи БТА.
„Вие чухте какво казаха представителите на ЦИК и ръководството на МВР – че машини, които не са регистрирани в ЦИК, няма да бъдат допускани в изборите под никаква форма – било като резерв, или като източник на резервни части. Нека не се поддаваме на манипулации, а всички масово да гласуват“, заяви Радева.
Според него с тези скандали и инсинуации се цели да се дискредитират изборите, „защото виждат, че губят“.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.