Политическа партия Пряка демокрация предлага и работа държавните служители да са 11 111 по броя на географската площ на държавата. Това обяви в Свищов председателят на партията Петър Клисаров, проследи Актуално Свищов.

Днес в късния след обяд Клисаров се срещна с граждани на града на Щастливеца в Камерната зала на ПБНЧ “Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856”. Срещата бе по инициатива и организирана от свищовлията Димитър Дончев, регионален координатор на партията за област Велико Търново.

Основна цел на пряката демокрация е първо да сте осведомени, а след това да действате, коментира пред присъстващите Петър Клисаров. По неговите думи пряката демокрация разрешава основните проблеми, които съществуват пред представителната демокрация – разделението на властите.

Клисаров бе категоричен, че всички основни партии в момента се финансират от задкулисието и затова политическата система не само в България не работи. Той се обяви, че партията работи и предлага на избори, имащите право на глас, да избират с бюлетина Министерски съвет от 11 министри и премиер, а с втора бюлетина народните представители в парламента.

ПП Пряка демокрация се обявява за цялостна дигитализация и по този начин хората ще могат да правят своя избор и чрез мобилния си телефон, посочи още Петър Клисаров.