Второ денонощие продължават действията на служителите от РДПБЗН – Плевен за преодоляване на последствията от силната буря с градушка в областта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Плевен.

Мобилизирани са всички сили с наличната техника за възстановяване на нормалния живот и работа в обществени и частни сгради. През изминалото денонощие са постъпили 22 сигнала. Всеки е посетен от спасителен екип.

Служителите са извършвали огледи и отводнявания на асансьорни шахти, избени помещения и приземни етажи в Плевен и в село Ставерци. Отстранявали са паднали дървета и клони в областния град, в град Долна Митрополия, както и на пътя Плевен – Ясен.

Вследствие падналия дъжд по кабел, захранващ ел.табло, в частен дом в с.Обнова, общ.Левски, се е стекла вода и късо съединение е предизвикало запалване. Сигнал за инцидента е постъпил в районната служба в града в 17:45 часа. До пристигането на спасителния екип е унищожено ел.таблото и са опушени стени на къщата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.