Загубихме още едно дете…
Вчера, докато четях гнусните коментари на хора, имащи се за ерудити, още едно Българско дете e издишало последната си глътка въздух и е поело пътя към звездите.
Кали…загубихме Калинчето…
Болестта я уби…
Но първо я уби България… в лицето на всички онези, които не са си свършили работата…
Работата, за която им плаща народът!!!!!
Колко десетилетия още ще са нужни на безхаберните управляващи в България, да намерят място, време и пари, за построяването и оборудването на национална детска болница, в която децата да получават адекватно отношение? Болница, в която да се работи мултидисциплинарно, когато става въпрос за детски живот.
Болница, в която да се действа бързо и отговорно, а не родителите да бъдат разигравани месеци наред и да не бъде обръщано нужното внимание на детето им.
Болница, в която да открият здравословния проблем веднага, а не когато туморът е вече 7 сантиметрова топка, а стадият последен….
КОГА, ЗА БОГА, ЩЕ НАПРАВИТЕ НЕЩИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА?
КОГА ЩЕ ПОСТАВИТЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ НА ПЪРВО МЯСТО, ПРЕДИ УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ И ОРЪЖИЯТА?
КОГА?
КОГА?
КОГА, ЗА БОГА ?
Ето това е ПОЗОРНО – да имаш за чуждите, а все да нямаш за своите деца.
Да, това ме кара да се срамувам, че съм Българин!
От мрежата

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.