Ударна група футболисти на Академик се притече на помощ на приятелите си от Дома за стари хора “Мария Луиза”, видя Актуално Свищов.

Анонимен дарител е дарил мебели на социалната институция, а футболистите притекоха на помощ при товаренето и преместването на мебелите до дома.

Работата мина без премеждия и с рутина за която биха завидили дори и от Top Removals, един от спонсорите на отбора тази година, който се занимава именно с премествания на мебели.

Актуално Свищов припомня, че това е поредна визита на футболистите от основния отбор. От лятото на миналата година те редовно гостуват на възрастните хора. А това е част от политиката на клуба играчите от всички възрасти  да са добри не само на зеления терен, а и в живота.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.