15-годишна ученичка от ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ печели трето място и стипендия за обучение в конкурс за есе организиран от Висше училище по мениджмънт (ВУМ), научи Актуално Свищов. От ВУМ канят млади хора, на възраст от 14 до 30 години, да споделят своите опит, мнения, виждания и идеи относно онлайн обучението. В есетата си младежите разкриват, какви са хубавите страни на този тип обучение, кое не е било добро и биха искали да се промени и дават съвети, идеи или добри примери към учителите, които преподават онлайн. Участниците имат възможност да пишат своите есета на български език или на английски език. Инициативата се реализира в рамките на проект “Инициативи на Студентски съвет при Висше училище по мениджмънт, финансирани от Община Варна”
Александра Павлова, ученичка от IX „А“ е класирана от журито на трето място. Талантливата ученичка печели грамота за участие, предметна награда, възможност есето ѝ да бъде публикувано в сборник с най-добрите творби от конкурса и стипендия за обучение във Висше училище по мениджмънт.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.