Легендата на Арсенал и английския футбол Лий Диксън е поредната футболна звезда, подписала се на фланелката на Академик. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на клуба.

Както Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!, фланелка на Академик обикаля стадионите в Европа чрез светския лъв Кирил Евтимов и световни футболни легенди, подкрепят отбора на “студентите”, чиято цел е да събере възможно най-много подписи на нея и да популяризира свищовския клуб и школа.

Последният „трофей“ стана факт на срещата за купата на английската асоциация между отборите на Челси и Лийдс, завършил 3:2 за домакините.

Кирил ще посети още срещата Арсенал – Порто, където заедно с екипът на „студентите“ ще обиколят легендите на домакините за повече автографи. След приключване на тура, синята фланелка ще краси реновираните съблекални на Академик за вдъхновение на младото поколение.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.