В рамките на ежегодно провежданата от Националната агенция по програма „Еразъм+” и програма „Европейски корпус за солидарност” валоризационна конференция, проект за академична мобилност на Стопанска академия „Д. А. Ценов” беше отличен със знак за качествено изпълнение, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Висшето училище. Форумът под надслов „Възстановяване от кризата и насърчаване на приноса към Европейското образователно пространство” беше открит с видео приветствие от Мария Габриел – Еврокомисар по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж. На събитието присъстваха министърът на образованието и науката акад. Николай Денков, зам.-министърът на образованието и науката проф. д.ф.н. Генка Петрова-Ташкова, зам.-министърът на младежта и спорта Яничка Труева и изпълнителният директор на ЦРЧР Михаил Балабанов.
Свищовската академия беше представлява от зам.-ректора по студентска политика, институционални комуникации и продължаващо обучение доц. д-р Румен Ерусалимов и директора на Центъра за международна дейност и институционален Еразъм+ координатор доц. д-р Маруся Смокова. В рамките на официалната церемония по награждаване на отличените проекти, проф. д.ф.н. Генка Петрова-Ташкова връчи на доц. д-р Маруся Смокова плакет и сертификат за качествено изпълнение на проект № 2019-1-BG01-КА103-061445. Това е четвъртият проект по програма „Еразъм+” на Стопанска академия „Д. А. Ценов”, получил знак за качество от Центъра за развитие на човешките ресурси.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.