Полицаи установиха в рамките на часове нерегистрирани лек автомобил „Опел” и тежкотоварен „ГАЗ”, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Велико Търново.
Два нерегистрирани автомобила, установиха служители на РУ – Свищов. Вчера следобед в хода на провеждане на специализирана полицейска операция в землището на с. Горна Студена е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 47-годишен от Видин, известен на полицията и осъждан. В хода на проверката е изяснено, че автомобилът е с прекратена регистрация. Същата сутрин на пътя между селата Козловец и Алеково за проверка е спрян товарен автомобил «ГАЗ», управляван от 62-годишен от с. Козловец. В хода на проверката е изяснено, че возилото не е регистрирано по установения ред. По двата случая са започнати е бързи производства.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.