Възпитаник на ДЮШ и настоящ жител на Лас Вегас, САЩ – Младен Райчев е поредният включил се в подкрепа на Академик чрез кампанията „Златна карта“ 2023, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.

Това е 25-та подкрепа на кампанията, както „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!“ писа необходими са около 45 члена, за да стане самостоятелно издържаща се школа.

Огромните благодарности на клуба летят надалеч от родния дом – този път отвъд океана, където Райчев успешно се реализира, но е поредното доказателство, че разстоянието няма значение, когато си закърмен с кауза като тази на Академик.

„От името на ръководството, треньорите и всички футболисти на клуба, изпращаме благодарности и поздрави към Младен и се надяваме неговия достоен пример да е заразен и за други съграждани на далечни разстояния“, коментира председателят на УС на ОФК Академик, Емил Перушанов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.