Подкастът ,,Учители за пример‘‘ на СУ ,,Николай Катранов‘‘ тази година е номиниран в конкурса ,,Сайт на годината‘‘ в категория ,,Подкаст‘‘, който е организиран от Bgweb ежегодно през последните 6 години, научи Актуално Свищов.

Победител е този, който е събрал най-много гласове и печели почетната награда и благодарение на това, ще добие огромна популярност и ще достигне до голяма аудитория от хора!

Подкастът ,,Учители за пример‘‘ дава своето начало през 2023г., като негов създател и водещ е Кристиана Чешмеджиева, която работи като специалист Социални медии и дигитален ПР, учител по ,,Медийна грамотност и дигитално предприемачество‘‘ и учител в ЦДО в СУ ,,Николай Катранов‘‘ гр. Свищов.

,,В подкаста каним учители, които могат да споделят добри и работещи практики. Това са хора, които са с дългогодишен опит или които току-що са влезли в системата на образованието. Идеята е чрез техните истории, младите бъдещи ,,будители„ да се припознаят, да се мотивират и вдъхновят, да чуят неща, които не могат да научат в университета, да видят как на практика работи един учител в класната стая.

Предимствата на подкаста са, че всеки гост води различна дисциплина и има свой собствен стил на преподаване. Всеки гост споделя по нещо ново и различно от другите. Всеки епизод носи много добавена стойност, конкретни работещи примери от практиката, споделят се добри case study-та всеки, който иска да се развива в този сектор, би се вдъхновил супер много!

Можете да научите повече за СУ ,,Николай Катранов„ и за всички прекрасни неща, които те правят:
https://linktr.ee/su.n.katranov ‘‘ , споделя тя.

Как да гласувате и да подкрепите подкаста ,,Учители за пример‘‘?

1.Отворе този линк https://bgweb.bg/s/votepublic/ и изберете категория ,,Подкаст‘‘
2. На 7-ма позиция давате отметка на Подкастът ,,Учители за пример‘‘
3. Въвеждате вашите данни
4. Ще получите писмо на мейла. Отваряте линка от писмото, за да потвърдите и вашият ГЛАС Е ПОТВЪРДЕН!!

Пожелаваме успех на СУ ,,Николай Катранов‘‘, което предстои да отбележи 60-годишен юбилей!

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.