Камион, превозващ въглища се е обърнал на пътя Велико Търново-Русе, съобщи вестник Борба. Инцидентът е станал около 19 часа в четвъртък в участъка между селата Самоводене и Поликраище.
Наложило се огнеборци да режат смачканите ламарини, за да извадят 48-годишния водач, който е затиснат под преобърнатия камион. След като бил измъкнат от кабината, шофьорът е тестван за алкохол, дрегерът отчел над 2 промила алкохол. Той е с наранявания и е откаран в областната болница във Велико Търново.

Заради пътния инцидент временно е ограничено движението по главното трасе. По пътното платно са разсипани тонове натрошени въглища. За да се предотвратят други инциденти, пътноподдържаща фирма е предоставила камион с гребло, който да изрине пръснатия товар.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.