Пиромани подпалиха автомобил, бивша жп гара и бивше училище, съобщи пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
Опит за палеж на лек автомобил, разследват служители на УП – Полски Тръмбеш. Сигнал за случая е получен на 23 ноември около 20,30 ч. Изпратеният на адреса в Полски Тръмбеш екип на пожарната е установил, че са били запалени стърготини, поставени под лекия автомобил, като същият е бил преместен своевременно от собственика и огънят не е нанесъл щети върху него. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.
Служители на РУ – Горна Оряховица разследват два пожара в сградите на бившата жп гара и бивше училище в Лясковец. Сигнали за двата случая са получен на 23 ноември в рамките на около половин час, около 16,30 ч. На двете местопроизшествия са извършени огледи. Причините са в процес на изясняване. По двата случая са започнати досъдебни производства.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.