Пиарката на ПП „Продължаваме промяната“ публикува във фейсбук статус, намекващ за нужда от импийчмънт на президента Румен Радев, пише Дир. бг.
Ето какво написа Диана Дамянова в часа, в който столицата започнаха два протеста в защита на правителството и един против него:
„Таз работа ще опре до импичмънт! Така става като гласуваш за човекът с вдигнат юмрук, a получиш Путински трол.“
Преди да поеме медийната политика на „Продължаваме промяната“, Диана Дамянова е била заместник-директор на ЛУКойл-Нефтохим по връзките с обществеността и рекламата, а преди това и зам.-председател на КНСБ. Дългогодишна собственичка на агенция „Ди енд Ди ООД“. Освен нефтения комбинат, Дамянова е обслужвала представителството на Пепси кола у нас (Агрима), Агрохолд, както и БРИБАНК, където Златев има участие. Още десетина други крупни играчи на българския пазар, сред които и фондацията „Отворено общество“, писа през 2000 г. „Банкеръ“.
„Аз напуснах рекламния бизнес преди осем години и оттогава се занимаввам професионално само с игра на бридж. Постигнахме изключителното трето място на световното първенство в Лил през 2018 г. Агенцията „Д енд Д“ няма нито официални, нито неофициални отношения с новия проект на Асен Василев и Кирил Петков. Лидия Колева, която работеше преди много години при нас за осем месеца, а после беше дългогодишен пиар в държавната администрация, е попаднала в новия проект по свое желание и воля, а не като представител на агенцията. Пепа Веселинова Гроздева-Михова, с която бяхме съдружници наистина е в списъка по „Магнитски“, което тя и обжалва. Попаднала е там, защото беше в управлението на фирма на Васил Божков, която така и не разви дейност“, заяви за „Гласове“ Диана Дамянова по повод появилата се информация, че Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име присъства в списъка „Магнитски“, е неин съдружник в рекламната агенция „Д енд Д – агенция за връзки и проучване на обществеността“ АД.
„Аз самата наистина помагам на Асен Василев и Кирил Петков, но като частно лице и без заплащане. Всъщност принципът при тях е точно такъв за всички, които сега се включват в проекта – те са доброволци. Рекламната агенция, която оглавявах преди време, няма нищо общо с техния проект. Нито формално, нито неформално. С „Лукойл“ се разделихме много отдавна с взаимно уважение и хората, които ме познават, знаят, че съм отдадена единствено на професионалния спорт по бридж. В последните години обиколих света три пъти. По тази линия познавам и майката на Даниел Лорер, която е много добър професионален бриджьор. По тази линия го препоръчах на Асен Василев, с когото се познаваме от години. Искам да подчертая, че моите ангажименти към новия проект са изцяло в лично качество, без заплащане и без официално обвързване. Само на доброволни начала“, подчерта Дамянова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.