Петима нови футболисти започват подготовка с Академик от утре, 27 юни. Това съобщи за Актуално Свищов Росен Илков, старши треньор на отбора. Петима са потвърдили, че започват подготовка със „студентите”. Четири-пет футболисти от юноши младша възраст ще се готвят с основния отбор.
Трима от отбора няма да тренират с Академик. Лилиян Маринов е на проби в Етър (Велико Търново). Симеон Бойчев и Росен Серафимов са приети за студенти, съответно в Пловдив и Варна, и няма да се включат в подготовката на отбора.
Окончателно осем са контролите, които играе Академик преди началото на първенството в началото на август. Първата контрола е на 9 юли, на 13 юли, ден по-късно е контролата на Академик, U 19 със Спартак 1919. Останалите дати на приятелските срещи са 16, 20, 23, 27 и 30 юли.
Тренировката утре е с начален час 16,30 часа. Всички тренировки на отбора са открити за фенове и футболни „спуциалисти”.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.