Отлично се представят свищовските играчи на кампа организиран от Брукхаус Колидж на базата Царско Село, съобщи официалната страница на „студентите“ във фейсбук Академик Свищов.
От Свищов участват младите надежди – Иван Сандулов, Йордан Хаджимитев, Виктор Янков, Анатоли Димитров и Божидар Бошнаков. След като вчера показаха индивидуални умения и проведоха интервю с английските представители, днес футболистите от ДЮШ на Академик взеха участие в двустранна игра.

Припомняме, че Академик сключи меморандум за обучение с водещата футболна академия от Албиона – Брук Хаус, като от страна на британците нашия отбор получи пет квоти за футболисти от своята школа за кампа в София.

На кампа, между 8-ми и 10-ти юни, участие вземат най-талантливите футболисти от всички водещи школи в България, като организаторите гарантират едно място в тяхното частно училище за най-добре представилият се талант, с перспектива за професионална кариера след завършване на средното образование в Англия.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.