Президентът Петър Стоянов се срещна с кандидата за кмет на Местна коалиция ПП-ДБ, СДС, ВМРО-БНД и Ние идваме Стефан Проданов в своя офис в град София. Тона съобщиха от предизборния щаб на коалицията с номер 68 в интегралната бюлетина за избор на кмет на община Свищов, общински съветници и кметове на кметства.

По време на срещата Стефан Проданов разказа за проблемите на нашия град и за програмата на коалицията, с която ще търси решения за развитието на общината. Стефан връчи книгата на великия ни съгражданин Алеко Константинов „Бай Ганьо“, както и каталог на обекти от Дунавския лимес, включени в специално издание. Стоянов прояви интерес за възможното включване на обекти като античния Нове край Свищов в списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство.

Президентът Петър Стоянов заяви: „Свищов винаги е принадлежал на тоя тип култура и аз за това ти желая от сърце успех. Няма да е лесна битката, но ти желая успех, защото аз имам към Свищов много специален сантимент. Веднъж бях казал, че ако не съм от Пловдив, бих искал да съм от Свищов! Толкова много първи неща са станали в Свищов, че наистина Свищов заслужава едно европейско развитие. Не само заради миналото си, което е славно, но и заради бъдещето, в което аз вярвам! Айде, успех!“.
Стефан благодари за подкрепата и за доверието. Декларира, че каузата „Свищов“ е най-важна за него и за екипа му и покани г-н Стоянов да посети града ни.Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.