Отборът на Академик и eдна от водещите марки на пазара за спортно и модно облекло в България – Pause Jeans сключиха партньорство, съобщи официалната страница на Академик Свищов в социалната мрежа фейсбук.

„Това е поредно важно партньорство за нашия клуб с едно от големите имена в града и страната! През сезон 2023/24, представителният отбор на Академик ще носи продуктите на Pause Jeans за официални мачове и мероприятия“, уточняват от клуба.

Колекциите на Паус джинс се предлагат в най-добрите магазини в България, а също и в цял свят чрез онлайн сайта pausejeans-online.com
Продуктите с марката на свищовската фирма са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия. Новаторство, сексапил и качество са ключовите характеристики на марката.

По-рано от клуба обявиха, че „студентите“ ще използват от началото на подготовката си за новия сезон професионалния пакет услуги на световния бранд Polar – Polar Team Pro. Освен това футболистите от представителния отбор на Академик започват първенството през август, облечени с екипи на една от водещите световни марки – Пума,

Пред Актуално Свищов в края на сезона треньорът Радостин Александров коментира: „Говорихме с ръководството и играчите и смятаме, че е напълно възможна цел, промоцията към Втора лига. Разбира се, има много условности, за да можем да реализираме тази цел, но като амбиция, организация и стандарт, през новия сезон ще гоним работа на професионално ниво, която ако се върши както трябва, би следвало да сме в челните места на класирането в Северозапада и да се борим за първото място“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.